Orkar inte..

Har postat ett inlägg, men blev de nå: näe!
Och har skrivit två långa men allt försvann bara.
Hata.

Besöksrekord!!!!!!

JAG VILL HA EN BLOGGDESIGN & JAG VILL RIDA I SNÖN!
Någon som vill göra/sälja en bloggdesign till mig?

Zootis vilar nu.  Eller  Linda rider lite. Visst gör du?=) Hörde att hon var jättepigg!=))
Jag längtar efter att rida prinsessan igen.<3
Men ska börja rida henne snart igen, senast efter jul. Så jag vågar ta med henne 
på ridhuset nångång. Alltså på min vanliga lektion till att börja med.
Ja hade inte så mycket på hjärtat.
Borde verkligen sova nu.. Är sjukt trött.
Sov gott!


 


Hopptävlingen

Har ju inte skrivit om ridskoletävlingen i hoppning. Tävlingen var för två veckor sen tror jag. Iallafall så var jag så nervös så jag trodde jag skulle dö. Vi fick vänta flera timmar för det var massa klasser innan. Det var såå jobbigt! Var verkligen hur nervös som helst. Stackars Anna som fick stå ut med mig.
På framridningen: Red jag ju som en kratta såklart, jag kan verkligen inte rida när jag är nervös! Urchin var supertaggad och fattade galopp lite här och där. Så plockade dumt nog av mig sporrarna innan min start. Har aldrig ridit han utan sporrar! Hoppningen: Jag drev som en tok men han hade ingen bjudning. Hoppade av väldigt tidigt nått språng. Såg nog inte så snyggt ut, var dessutom stilbedömning. Konstigt nog hade jag samma stilbedömningspoäng som Anna. Min ritt kändes verkligen inte snygg men men såg kanska bättre ut än det kändes.




 


Markarbete

Ridit lektion ikväll i Ersmark. Vi hade markarbete. Jag red Urchin. Övningen såg ut som så att det var travbommar på medellinjen och ett kryss på ena långsidan och galoppbommar på den andra. Så man red rätt upp över travbommarna och sen varannan höger och varannan vänster. Urchin var jättefin och allting gick bara bra!=) Funderar om jag ska va med på klubbtävlingen som är snart. Jo, ska nog va med om Anna ska=) På Urchin då såklart.



Urchin


RSS 2.0