Senaste ridpassen

Har inte orkat blogga så mycket. Har ridit Zootis. Har mest ridit ut. Utom i förrgår då red jag på gården för att jag hade lite bråttom och för att det inte fanns nån hjälm. Har två hjälmar hemma som jag tycker om. Men den ena rymmer man ingen mössa under. Och den andra som är min favorit har jag ju när jag rider lektion. Så glömmer den alltid hemma. I stallet finns det tre hjälmar varav en är min. Men hakbandet är nu trasig på alla tre. Det är väl inte sådär jättesmart att rida utan hjälm. Så nu ska jag verkligen komma ihåg att ta med en hjälm. Får väl rida med den andra på ridlektionerna. Den är faktiskt snyggar än den andra men absolut inte lika skön.
Agnes kommer snart till mig så imorgon blir det nya bilder!
Har förberett en överraskning, ni kommer nog tycka att jag är galen =) Gruvar mig faktiskt lite.

I Tisdags hade vi markarbete. Och Baily är den finaste ponnyn som finns! Red han i en lite högre form då han gärna krullar ihop sig när jag rider han i en lägre form. Den ponnyn är bara så fin! Börjar komma åt han i galoppen också. Är på god väg iallafall. Nästa gång hoppads jag det b lir hoppning! Vi är inte helt överens i gruppen. Men hoppas det blir nått kul som går anpassa för oss alla. Jag är sååå hoppsugen! Skulle helst vilja rida i hoppspecialen! Nu kommer snart Agnes och Vilma, ska bli jättemysigt!



Dressyr

I Tisdags red vi dressyr. Det är så roligt att rida Baily. Det gick verkligen inte speciellt bra när jag red han för första gången och nu går det bara bättre och bättre för varje pass. Vi hade en jättebra övning. Vi red som en båge på långsidorna i trav och jobbade mycket med att ställa hästarna utåt/innåt. Sen la vi in galopp på bågen. Han tog fel galopp ibland. Efter ett tag blev han lite för pigg i galoppen. Det gick jättesnabbt :D Sen blev han jättefin! Kunde lägga ner han hur mycket som helst när vi travade ner. Och han gick kvar i den superlåga formen i övergången också. Högergaloppen går lite bättre nu. Men han blir ganska stark i galoppen, han orkar nog inte riktigt. Men han är såå fin i övrigt!
Han gick bra hela passet, men han var verkligen avslappnad i slutet.

Snö

Nu har vi fått massor av snö. For ut och red mot A-torp. Zootis blev ganska så sur där ett tag.
Skrattade bara åt henne, var ganska gulligt! Hon fick galoppera av sig lite. Men skrittade mycket också.
Red i 50 min sen skrittade jag av henne för hand i 20 min. Skulle sen köra lite ledarskapsövningar på ridbanan.
Gick ju jättebra sist, men nu var Zootis mer intresserad av att hitta nå gräs och hon lyckades tillslut, men hon fick inte äta vill ju inte hon ska äta fryst gräs. Så såg bara till att hon lyssnade på mig sen fick hon gå ut i hagen.
Imorgon ska jag rida Bailyplutt igen. Längtar! Han är så fin!
Kom ihåg kameran men ni får inga bilder för jag är så klantig. Jag hade fotat resten kan ni nog räkna ut.
 
En favorit i repris
 
 
 
 
 

RSS 2.0