Magsjuka

Har fått nån hemsk magsjuka så orkar inte göra nånting. Varit sjuk sen lördags. Usch vad less jag är!
Hade tänkt köra Celina nu när Zootis ska vila. Z har en lös sko och var tydligen inte helt ren.
Men hovslagaren kommer på måndag iaf. Hoppas verkligen jag blir frisk snart!
 
 
Hur söt får man vara?

Trött

Är så sjukt trött nu så det är inte sant. Ingen bra natt inatt.
Har ridit Zootis på morgonen, for bara ut och skrittade i 40 min för hon var tjock i benen sen igår.
Svullnaderna gick ner ganska mycket efter jag skrittat som tur var.
Igår red jag dressyr i skogen med massor av galopp. Red med spö, kommer inte göra om det!
Tänkte att nu när hon är så obrydd om spöet på banan att det kanske skulle funka ute också. Men det gjorde det inte kan jag ju säga! Zootis var mer vild än tam hon ville galoppera jättesupermegabautafort och drog av mig tygeln som jagvetintevad. Så fick ridsår och var tillslut tvungen att lägga ifrån mig spöet.
Hon blev jättefin i slutet. Och hon var faktiskt hyffsat fin i vänster galopp också.
Red en timme och skrittade av för hand.
Nu går det inte lägga upp nån bild.
Imorrn ska hon iaf vila och sen rider Linda p söndag och jag på måndag.
 
 
 
 

Dressyr

Jättemysig dag på Tuvan! For till stallet på fm med Elaine. Red dressyr på banan. Zootis var jättejättefin! Red skänkelvikning i trav för första gången och det gick ganksa bra! Hon blev lite springig ibland. Galoppen har blivit jättefin nu! Vågar kräva mer av henne. Red barbacka i mina "nya" ridbyxor de var helt blöta efter så har fått skavsår nu. Hittade massa bilder på mig och Zootis i Elaines mobil=)) Hon skulle skicka de så några kommer upp här. Blev en massa mys med Elaines nya valp Lira också. Så himla söt!





Evighetsbanan

Avslutade denna termin med att rida Virre! Hade turen att få rida han både måndag och tisdag. Vi red "evighetsbanan" båda dagarna. Travbommar, travhinder och studs. Gick riktigt bra! Fast jag förekom han ibland.
Så himla fin ponny!!=)


Zootis <3

Zootis var inte pigg idag. For mot A-torp men tog det rätt lungt för hon har gått varje dag de senaste dagarna. Red på långa tyglar hela passet och hon var typ seg.
Ganska ovanligt att hon är så seg som hon var idag.
Tog en galopp och lät henne bara springa på typ helt långa tyglar. Finns inte så mycket att skriva om passet blev mest skritt. Men hon skötte sig jättebra! Hon fick tyvärr skavsår av de nya benskydden. Det var ju lite synd eftersom de passade så bra och går längre ner än de gamla.
Fyndade de på hästloppisen. Det blev ett jättefint schabrak med ett hjärta=) ett par ridbyxor till mig, ett hoppspö, två skor till mig och en grimma till Celina.



 


Jag saknar dig!<3





Finaste KERIA-jag saknar dig!


Ridpass

Red på Elaines lektion igen i måndags. Fick rida fina fina Lady! Vilken ponny alltså!
Först var hon väldigt stel. Och jag tänkte det här kommer nog inte gå så bra. Men när hon var
uppvärmd släppte allt. Gud så fin hon var! Hon var verkligen hur fin som helst! Tror det är mitt bästa dressyrpass någonsin!! Blev kär!



Sen på tisdagen red jag på min egen lektion. Hade Lordy. Det gick inte så bra. Eller i början gick det väl hyffsat.
Sen skulle vi rida förvänd galopp i en båge eller som en oval. Han blev superstark! Slutade lyssna helt på mig. Så efter det gick det ännu sämre. Men det kan ju inte alltid gå bra. Sen skulle vi trava efter den övningen och då var han verkligen inte rolig, han var så stark och tappade som helt kontakten med han.




Världens finaste♥


ridpass

Tänkte att jag skulle skriva om de senaste ridpassen.

Måndag: Red Lafayette på Elaines lektion. Vi hoppade strömsholmsfållan. Hittade som inte takten på henne och fick knappt ut henne i hörnen när vi skulle hoppa. Hon var inte helt enkel. Första språnget blev perfekt! Resten gick väl ok. Får väl vara nöjd eftersom jag inte ridit henne så mycket och aldrig hoppat en bana bara studs en gång och då hoppade hon av på tok för tidigt och jag skrek mest.


Tisdag: Red i min egen grupp. Vi hade dressyr och jag red Lordy. Gick faktiskt riktigt bra, men tyckte han var lite seg stundvis. Red med sporrar men nästa gång blir det ett spö också. Vi red  mest sidvärtsövningar.
Han gick ganska trevligt för det mesta, lite stum i vänstersidan. Men jag kände mig hyffsat nöjd iallafall!

Onsdag: Red på min fina Zootis! <3 For ut i skogen, mamma följde. Red barbacka till Tjärn. Skrittade fram länge, sen travade jag mest lång och ganska låg form. Hon var sjukt fin! Lagom pigg, stadig i formen och gick inte ur formen i övergångarna och jättelugn även hem! Så stort hjärta till henne!! Tog det ganska lungt och red bara i 30 minuter eftersom hon var så otroligt fin!

 

 

 


RSS 2.0